Over Minicamping de Groenstraat in Dongen
Comfortplaatsen met riolering, eigen water, TV-aansluiting en 10 Ampere elektra
Gedraineerd en autovrij veld
Ruime plaatsen van 150m2
Prachtige natuurvijver
gratis wifi
Orangerie met leestafel en zonneterras!
LUXE nieuw sanitair in 2015!

Omgeving (in de straat)
Minicamping de Groenstraat

U wilt fietsend of wandelend Brabant verkennen en beleven. Hiertoe krijgt elke gast bij aankomst een goed gedocumenteerde informatiemap van ons uitgereikt, waarin land- en streekwinkels, dagtrips, maar ook door ons aanbevolen wandel- en fietsroutes met aangelegen terrasjes etc, vermeld staan!

De Groenstraat is een typisch Brabantse straat met een historisch karakter! Een stuk eeuwenoude klinkertjes en de aanwezigheid van verschillende Vlaamsche schuren verscholen in het groen herinneren hieraan.

In de straat treft u onder andere aan:

- De Dongeroute : Fiets en wandelroute langs Brabants riviertje De Donge en een natuurzone, gelegen op 500 meter van de Minicamping.

- De ijzertijdboerderij; op loopafstand van de camping.

- Tuincentrum AVRI, Brabants bekendste en zeer fraai ingerichte tuincentrum; ook bij minder weer een fantastische dag!

- Diverse kleine leuke wandelpaadjes om ’s avonds nog even een ommetje te maken, zoals het Maaierspaadje, het Dorpspad, Oude Oosterhoutsebaan en den Luien Hoek.

- Verder is onze camping gelegen aan het fiets- en wandelknooppunten-netwerk, waardoor u snel en “op vertrouwde wijze” Brabant kunt ontdekken.

- Op 500 meter van de camping tegenover de ijzertijdboerderij kunt u de bouw van een originele vlaamse schuur zelf aanschouwen!