Ruimte plaatsen
van 1502
Prachtige
natuurvijver
Orangerie met leestafel
en zonneterras
Luxe nieuw
sanitair
Riolering, eigen water,
TV-aansluiting en elektra
Gedraineerd en
autovrij veld

Gastvrij en bourgondisch Brabant !

Wij laten u de mooiste plekjes van Brabant beleven!

 • Niet alleen uw beleving op de camping, maar ook van de omgeving staat bij ons voorop. Hiertoe krijgt elke gast bij aankomst een rijkgevulde informatiemap, met diverse aanbevolen fiets- en wandelroutes, dagtrips etc. uitgereikt.
   
 • Op de fiets naar de Loonse en Drunense Duinen !  Schitterende brede asfaltfietspaden leiden uw door het zandduingebied omgeven met heide. Op de vier hoekpunten vind gezellige herbergen met royale terrassen.                                                                                                                                                
 • Een bootje huren en de Biesbosch, het leefgebied van de bever en het grootste zoetwatertijdengebied van Europa ontdekken. Op de fiets via kleine pontjes naar het biesboschmuseum is eveneens een erg leuke beleving.                                                           
 • Onze camping is in Midden Brabant aan het fietsknooppunten-netwerk gelegen op de grens van het zand en klei.  Dit zorgt ervoor dat je op de fiets afwisselende landschappen tegen komt. Zowel bosrijk gebied,  alsmede wateren en polders en rivierengebied.
 • De camping ligt aan de rand van het dorp Dongen met vele winkels en leuke restaurantjes. Op 1000 meter van de camping kunt u ’s ochtends bij super Lidl met de fiets verse warme broodjes halen.
   
 • Maar ook de liefhebber van terrasjes, streekwinkels, of steden als 's-Hertogenbosch, Breda of Heusden komt aan zijn trekken. Deze zijn allen met de fiets bereikbaar !
   
 • Op de fiets verse kersen, asperges of aardbeien halen, of gaan kijken naar zeven nieuwe terpenboerderijen aan de Oude Maas in Waspik!
   
 • Dagelijks geven wij u een verrassende tip of leuke fietsroute om naar toe te fietsen, waardoor geen dag hetzelfde is.

Mooie fietsroutes !
"Goede fietspaden door afwisselende natuur en mooie stadjes!”

Omgeving